пʼятниця, 22 лютого 2008 08:26

Як Сінді Кроуфорд відпочивала на курорті (ФОТО)

У вівторок зірка подіуму Сінді Кроуфорд буласфотографована в колі родини під час відпустки на одному з найпрестижніших курортів Мексики, Los Cabos.

Примітно і те, що цей курорт є світовим лідером в області розваг тільки для дорослих і входить в колекцію курортів для нудистів.

Сінді Кроуфорд отримала номер п"ять в списку 100 найсексуальніших зірок 20 століття журналу Плейбой. У 1997 році за результатами опитування журналу Shape Сінді була названа другою (після Демі Мур) найкрасивішою жінкою в світі з 4000 претенденток. У 2002 році Кроуфорд була названа однією з п"ятдесяти найкрасивіших людей світу журналом People. Вона продовжує залишатися знаменитістю, беручи участь в різних проектах, і вона отримала 26 місце в рейтингу журналу Maxim Hot 100 2006 року.

Сінді заміжня за власником мережі ресторанів - Ренді Гербером. У Кроуфорд і її нового чоловіка двоє дітей: Преслі (народився 2 липня 1999) і Кайя (народилася 3 вересня 2001). Обох дітей Кроуфорд народила удома. Вона веде здоровий спосіб життя і ретельніше, ніж раніше, стежить за фігурою.

Кроуфорд ніколи не була по-справжньому упевнена в собі. Їй належить знаменита фраза: "Важко брати участь в показах в оточенні сорока найкрасивіших жінок світу - ти бачиш тільки свої недоліки, а їх недоліків не помічаєш!", повідомляє "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «Як Сінді Кроуфорд відпочивала на курорті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути