Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 08:19

Супермодель влаштувала стриптиз на яхті (ФОТО)
5

Несподіваний подарунок папарацці зробила супермодель Сінді Кроуфорд, що колись гриміла на весь світ, під час відпочинку в Сан-Тропе. Знаходячись на борту яхти, 41-річна американка зняла бюстгальтер, щоб позасмагатитоплес, і негайно потрапила в об"єктив камери, що казна-звідки узялася. З"ясувалося, що соромитися їй нічого: навіть народження другої дитини не позначилося на її фігурі, Кроуфорд як і раніше знаходиться в прекрасній фізичній формі.


"Я думаю, що тільки зараз по праву можу гордитися своїм тілом, тому що я не вважаю себе поверхневою жінкою, що панічно турбується про підтримку відмінної форми, - відзначила Кроуфорд. - У мене з"явилася віра в себе. Я почала оцінювати своє тіло з висоти прожитого часу, оцінюючи ті можливості, які воно мені надало, адже я мати двох дітей - це найважливіше на світі".

Останнім часом Синді Кроуфорд веде розмірене життя, цілком і повністю присвячуючи себе улюбленому чоловікові Рейнду Джерберу, власникові нічного клубу, а також двом нащадкам - шестирічному синові Пріслі і п"ятирічній дочці Кає, повідомляє Утро.ру.


Зараз ви читаєте новину «Супермодель влаштувала стриптиз на яхті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути