Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2020 14:21

Як проходитиме пробне ЗНО-2021: реєстрація, участь та результати

Як проходитиме пробне ЗНО-2021: реєстрація, участь та результати
Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня. Фото: pixabay.com

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня.

Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Участь у пробному тестуванні надасть змогу ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестових зошитів.

З огляду на епідеміологічні загрози 2021 року кожний учасник/учасниця зможе вибрати лише 1 предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх навчальних предметів відбудуться 10 квітня 2021-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО хочуть зробити платним

Крім участі в пробному ЗНО з одного із навчальних предметів, зареєстровані учасники зможуть додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних дисциплін із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року. Також підготують відеокоментарі до завдань. Експерти проаналізують завдання і порекомендують, як отримати вищий бал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОН зобов'язує вчителів виправляти помилки в підручниках: замість соди популяризуватимуть йодовану сіль

Вартість пробного ЗНО коливатиметься в межах від 195 до 255 грн. Це пов'язано з особливостями організації пробного ЗНО, зокрема з вартістю друку і доставки матеріалів в певному регіоні, прогнозованою кількістю тестів.

Зараз ви читаєте новину «Як проходитиме пробне ЗНО-2021: реєстрація, участь та результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути