Ексклюзиви
вівторок, 21 грудня 2010 17:06

Як почати кар'єру політтехнолога в Україні ?

Відкрита реєстрація на Master of Political Management - першу в Україні освітню програму у сфері політичних і соціальних комунікацій, управління інформацією.

Проект спрямований на створення нового покоління керівників, ТОП-менеджерів політичних і комерційних організацій, фахівців у сфері політичної реклами, PR і управління інформацією.

Знайти додаткову інформацію та заповнити аплікаційну форму можна на сайті проекту - www.mpm.org.ua Старт проекту заплановано на 24 січня 2011.

Що таке Master of Political Management? Це 6 місяців освітньої програми, 45 майстер класів, 10 галузевих занять, 4 круглих столи, багато кейсових рішень і фінальна дипломна робота під керівництвом провідних вітчизняних і зарубіжних політтехнологів, експертів управління інформацією, PR, журналістів та рекламників.

У підготовці першої у своєму роді освітньої програми взяли участь провідні агентства політичного консультування, PR агентства зі світовим ім'ям, профільні асоціації за наступними напрямками: GR (Government relations) - зв'язки з державними структурами, PR (Public relations) - зв'язки з громадськістю, MR (Media relations) - зв'язки зі ЗМІ.

Кращі випускники проекту будуть рекомендовані для працевлаштування у партнерів проекту.
Викладачами програми стануть провідні фахівці України та Європи, сфер комунікації, соціальної психології, журналістики, політичного та комерційного PR, реклами.

Master of political management - соціально спрямований проект, незалежний від впливу політичних партій та державної влади.

PR

Зараз ви читаєте новину «Як почати кар'єру політтехнолога в Україні ?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути