Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2008 09:01

Як Малахов спокушав зірку серіалу "Секс у великому місті" (ФОТО)

У Пітері шоумен спокушав зірку серіалу "Секс у великому місті" Ким Кетролл

У Петербурзі Андрій Малахов захопився голлівудською зіркою, яка прилетіла на церемонію LaureusWorld SportsAwards.

Відомий телеведучий відразу ж втратив голову від сексуальної голлівудської блондинки, що зіграла Саманту у фільмі "Секс у великому місті".

У перші хвилини спілкування із знаменитістю відомий ловелас Малахов засипав красуню компліментами, а потім, бачивши, що його присутність абсолютно не обтяжує зірку, рішуче перейшов в наступ.

"Ви мені дуже подобаєтеся, - почав телеведучий свою розмову. - А серіал, в якому ви знімалися, я дивився мало не щодня. Я завжди мріяв з вами познайомитися і тепер буквально на сьомому небі від щастя. Думаю, ми приємно проведемо час разом на урочистій вечері на честь відкриття церемонії."

Після цих слів Ким вже не змогла встояти перед чарівливістю улюбленця мільйонів російських телеглядачок і ні на крок не відходила від Малахова.

За словами свідків цього зоряного знайомства, Малахов спочатку був дещо скутим і категорично відмовлявся вживати які-небудь спиртні напої, запропоновані йому.

"Я не люблю алкоголь, - тактовно відмовляючись від випивки, говорив Андрій. І лише Ким, до здивування решти гостей вечора, творила з Андрієм дива.

"Дорогий, невже ти не вип"єш зі мною, - загадково посміхаючись, звернулася до Малахову Кетролл, яка до цього часу спустошила не один келих.

"Ну, хіба що заради тебе, - посміхнувшись, відповів телеведучий і, чокнувшись, випив запропонований келих вина.

Далі дві знаменитості вже жартували один з одним, сміялися і поводилися немов давні друзі, які багато років не бачилися. А надвечір Ким і зовсім приголомшила гостей вечері, сказавши на чистій російській мові без акценту:

"Я люблю тебе."

"Це мене Андрій навчив", - будучи вже неабияк веселою, хвалилася голлівудська діва.

Не розійшлася пара і після прийому. Продовжувати свято Андрій і Ким відправилися в клуб, що знаходиться неподалік. Малахов і Ким запалювали під музику і були задоволені товариством один одного, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Як Малахов спокушав зірку серіалу "Секс у великому місті" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути