субота, 05 квітня 2008 07:20

Як Кайлі Міноуг фліртувала з ведучим ток-шоу (ФОТО)

Співачка в рамках концертного туру по Америці в середу побувала на шоу Крейга Фергюсона.

Кайлі Міноуг відмінно справилася із завданням. Її участь в ТБ-шоу - це не тільки відповіді на питання ведучого, але і справжня вистава, під час якої нудьгувати не доводилося. За словами очевидців, Кайлі була на висоті. Один з учасників шоу розповів: "Здавалося, що Крейга не особливо цікавило творчість Міноуг, він раз у раз намагався вставити каверзне питання. Але, Кайлі, маленька, крихка Кайлі, завдяки своєму легкому характеру справилася зі всіма питаннями вельми іронічного ведучого".

Тим часом, британські видання писали днями, що Роббі Уїлльямс неодноразово намагався відрадити Кайлі від виходу на американський ринок.

Джерело розповіло: "Міноуг розмовляла про свої плани з Уїлльямсом. Він говорив їй, що набагато крутіше бути невідомим в Штатах і приїжджати туди, як додому, не озираючись і не боячись, що тебе впізнають. Роббі мав на увазі те, що Штати хороші в розумінні "другого будинку", куди можна приїжджати і розслаблятися. Йому подобається приїжджати до Америки і відпочивати від загальної уваги. Але Міноуг не погодилася з ним і вирішила представити себе і свою творчість в США. Роббі намагався пояснити, чому її не приймуть в Штатах, і чому набагато вигідніше бути зіркою в Британії та Австралії. Але Кайлі відповіла "Це загальновідомий факт - стати зіркою в Штатах неймовірно важко, але тим самим я хочу перевірити, який з ринків мені до снаги", повідомляє "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «Як Кайлі Міноуг фліртувала з ведучим ток-шоу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути