четвер, 08 січня 2009 10:44

Абрамович відсвяткував Різдво біля діючого вулкана

Російський мультимільярдер Роман Абрамович проводить новорічні канікули в Коста-Ріці, повідомляє костаріканський телеканал Canal 7.

Глядачі телеканалу змогли побачити російського олігарха, який здійснював пішу прогулянку поряд з шикарним готелем, де він розташувався, недалеко від діючого вулкана Аренал.

Вулкан є практично ідеальним конусом, заввишки більше 1633 метрів, а його постійні виверження - одне з найекстраординарніших і вражаючих природних видовищ у Коста-Ріці. За даними телеканалу, відомого російського підприємця супроводжують 15 осіб. Вони повністю зарезервували за собою найкращий в окрузі ресторан, узяли напрокат вісім позашляховиків "Хаммер", а також швидкохідні катери і водні мотоцикли для прогулянок на сусідньому озері.

Всі спроби місцевих "папарацці" дізнатися, коли Роман Абрамович приїхав і скільки часу він збирається пробути в Коста-Ріці, виявилися безуспішними.

Як повідомляє місцева преса, у зв`язку зі світовою фінансовою кризою, зокрема, з падінням курсу акцій підприємств, статки Абрамовича скоротилися з 16,7 мільярдів євро до 2,3 мільярдів євро.

Через важке фінансове становище російському олігархові навіть довелося відкласти весілля з Дариною Жуковою і подумати про продаж футбольного клубу "Челсі" і розкішної яхти "Пеларус"вартістю понад 200 мільйонів євро. Вона обладнана двома вертолітними майданчиками і системою протиракетної оборони на борту.

У футбольний клуб з липня 2003 року Абрамович вклав, за оцінками експертів, 210 мільйонів євро, включаючи виплату боргів "Челсі". Раніше Роман Абрамович відмінив вечірку в найдорожчому курорті США Аспені. Фуршет на 60 осіб мав відбутися напередодні Нового року в ресторані Pinons, проте Абрамович передумав летіти на курорт, повідомляють місцеві ЗМІ.

РІА Новости

Зараз ви читаєте новину «Абрамович відсвяткував Різдво біля діючого вулкана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути