Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 12:13

"Я перед усіма людьми та Господом стаю на коліна" – мати благає врятувати єдину дитину

Автор: Фото надане Ольгою Деркач
  15-річна Діана Деркач з міста Немирів на Вінничині бореться з саркомою Юінга. Пухлина є однією з найагресивніших, неймовірно швидко прогресує. Але лікарі дають шанс на одужання.
15-річна Діана Деркач з міста Немирів на Вінничині бореться з саркомою Юінга. Пухлина є однією з найагресивніших, неймовірно швидко прогресує. Але лікарі дають шанс на одужання.

15-річна Діана Деркач з міста Немирів на Вінниччині бореться з саркомою Юінга. Ці пухлини - найагресивніші, швидко прогресують.

Дівчина перебуває в клініці Стамбулу. Лікарі дають шанс на одужання. Необхідний курс хіміотерапії, операція та трансплантація кісткового мозку.

"Пів року тому в Діани на спині з'явився овальний червоний висип. Виразки були чималі і пекли. А поряд була невеличка пухлина. Вона не боліла. Лікарі сказали, що це оперізуючий лишай і призначили лікування. Усе загоїлося, а пухлина не зникла. Нас заспокоїли, що згодом і її не стане. Але додався біль у руці. Виявилося, що пухлина злоякісна і швидко прогресує. Тому потрібен курс хіміотерапії, операція і пересадка кісткового мозку. Діана в нас єдина дитина. Добра і світла. Любить танцювати. 2 роки тому донечка почала працювати аніматором. Розважала дітей, дарувала дітям добро і сама в нього вірить. 13 лютого Діані виповниться 16 років. Мріяла відсвяткувати з однокурсниками технікуму. Як дізналася про діагноз, сказала: "Це найгірше, що могло трапитися в моєму житті". Але ми віримо, що подолаємо цю хворобу. Я перед усіма людьми та Господом стаю на коліна і прошу допомоги. Дякую усім, хто відгукнувся і відгукнеться на нашу біду", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Деркач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерію Колоскову на лікування обширного інсульту потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку: 4149 4993 4624 7099 або Монобанку: 4441 1144 2288 6497 (Деркач Ольга Феодосіївна).

Зараз ви читаєте новину «"Я перед усіма людьми та Господом стаю на коліна" – мати благає врятувати єдину дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути