понеділок, 29 березня 2021 16:52

"Я опустила руки. Як вибрати, з кого почати?" - трьом членам багатодітної сім'ї на операції та лікування терміново потрібна допомога

Автор: Фото надане Наталією Лісоволенко
  37-річний Юрій Лісоволенко з Кропивницького та його сини 11-річний Юрій і 14-річний Денис потребують термінового лікування та операцій. Рідні просять допомоги.
37-річний Юрій Лісоволенко з Кропивницького та його сини 11-річний Юрій і 14-річний Денис потребують термінового лікування та операцій. Рідні просять допомоги.

37-річний Юрій Лісоволенко з Кропивницького та його сини 11-річний Юрій і 14-річний Денис потребують термінового лікування. Батько має проблеми з хребтом, діти – з ногами. На їх одночасне лікування потрібна допомога.

"Ситуація в нашій сім'ї наскільки критична, що ми в розпачі. Дениса лікуємо 6-й рік. Переніс 5 операцій на лівій стегновій кістці, поставили імплант і пластину. А в правому коліні в нього 4 пластини, щоб тимчасово заблокувати зону росту. Дитина ходить з костилями або паличкою. Від частих крапельниць у нього вже лопаються вени. Лікарі не виключають і 6-ту операцію. Бо в стегні знову набирається рідина, схожа на гній. Організм не хоче приймати імплант. Чоловік 4-й рік лікує хребет. Він змістився в сторону, може відняти ноги. Двічі оперували, не допомогло. 3-тю треба було зробити ще "вчора". А недавно ще й у сина Юри виявили кісту коліна. Госпіталізували в обласну дитячу лікарню. В колінах набирається рідина. Лікарі не відкидають операцію. Я опустила руки. Як обрати, з кого почати. Усім трьом лікування треба терміново. Ми з чоловіком маємо 7 дітей. Так складаються обставини, що самі фінансово не справимося. Добрі люди, допоможіть нам, хто чим може, благаю", - розповіла Gazeta.ua Наталія Лісоволенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "3 роки лікування і буде здоровий" - мати просить допомоги на черговий курс реабілітації сина


Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7451 0345 6924 - син Лісоволенко Максим Юрійович.
карта Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 - Лісоволенко Наталія Миколаївна, її контакти: 0(99) 288 48 15.

Зараз ви читаєте новину «"Я опустила руки. Як вибрати, з кого почати?" - трьом членам багатодітної сім'ї на операції та лікування терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути