четвер, 13 січня 2011 09:44

50-річний британський робітник став моделлю (ФОТО)

50-річний житель Лондону на ім'я Роберт Найтон, який більше тридцяти років пропрацював укладальником килимових покриттів, підписав контракт з одним з найбільших світових модельних агентств.

Найтон помітила представниця агентства Next Model Management (NMM), в будинку якої він нещодавно проводив роботи з укладки ковроліну. Незважаючи на те, що 50-річний фахівець не мав жодного досвіду роботи в модельному бізнесі, співробітниця NMM наполягла на тому, щоб чоловік пройшов кастинг для зйомок і показів, і йому це вдалося.

Роберт Найтон став найстаршим манекенником агентства, філії якого функціонують у Лондоні, Парижі, Мілані, Нью-Йорку і Маямі. За словами представників агентства, вони були впевнені в тому, що їхня новоспечена модель впорається з роботою і зможе сподобатися клієнтам.

Сам Найтон заявив, що відчуває себе щасливим.

"Це приголомшливо, у мене почалося нове життя без укладки ковроліну", - поділився відчуттями британець.

На скільки років розрахований контракт моделі з агентством, не уточнюється. Тим не менш, начальство Найтона підкреслило, що він виглядає молодшим за свої роки, а також виявляє дивовижну для свого віку працездатність.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «50-річний британський робітник став моделлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути