середа, 11 червня 2008 16:00

32 членів калабрійської мафії заарештувала італійська поліція

Італійська поліція в ході великомасштабної операції заарештувала 32 людини, яких підозрюють в причетності до діяльності калабрійської мафії Ндрангета, повідомляє в середу італійське агентство Апком.

Заарештовані звинувачуються у вбивствах, розповсюдженні зброї та наркотиків. Всі заарештовані входили в угрупування, яке очолював Доменіко Чічеро.

В ході операції поліція конфіскувала дискотеку, житловий комплекс, магазин, який торгував будівельними матеріалами.

Як повідомляється, група мала робочу базу в Іспанії, активно співпрацювала з декількома злочинними організаціями в Італії і за кордоном. Члени угрупування контролювали бізнес в районі південного італійського міста Козенца.

Відзначимо, що 6 червня в Неаполі італійська поліція заарештувала 49 людей, які входять в один з впливових кланів неаполітанської мафії, - "Каморри". Затримані підозрюються у викраданні людей, торгівлі наркотиками.

За деякими даними, саме "Каморра" перешкоджає модернізації галузі по утилізації сміття в Неаполі, оскільки контроль за звичними звалищами приносить їй чималий дохід.

А 27 травня поліція заарештувала близько 25 людей, зокрема працівників Комісаріату з відходів області Кампанія (адміністративний центр - Неаполь), повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «32 членів калабрійської мафії заарештувала італійська поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути