вівторок, 11 серпня 2009 08:34

24 людини три години висіли у поламаних "американських гірках" (ФОТО)
5

24 відвідувачі парку розваг в Санта-Кларі, штат Каліфорнія, були вимушені провести декілька годин на атракціоні"американські гірки", що зламався, на висоті 24 метрів над землею, повідомляє CNN.

Аварія, розповіли CNN очевидці події, сталася вдень в понеділок, 10 серпня в парку GreatAmerica на атракціоні Invertigo - варіанті "американських гірок" з сидіннями, що обертаються. На висоті 24 метрів від землі при тридцятиградусній спеці відвідувачі атракціону були вимушені провести не менше трьох годин.

У рятувальній операції були задіяні пожежні машини з висувними сходами. Представник пожежного управління Санта-Клари, чиї співробітники брали участь в рятувальній операції, відзначив, що схема дії в подібних надзвичайних ситуаціях була заздалегідь відпрацьована з персоналом парку розваг.

Причини поломки атракціону "американські гірки" поки не уточнюються. Зв"язатися з адміністрацією парка і отримати коментарі в адміністрації парка, CNN не вдалося.

Invertigo в тематичному парку Great America в Каліфорнії є одним з чотирьох атракціонів, що діють на території США, "американські гірки" з сидіннями, що обертаються.

Нагадаємо, напередодні у берлінському парку розваг на атракціоні "Stargate" 16 відвідувачів застрягли вниз головою на висоті 15 метрів і були вимушені провести в такому положенні 45 хвилин.

Колесо каруселі заклинило в той самий момент, коли люди знаходилися догори ногами в найвищій точці над землею. Причиною зупинки, за попередніми даними, став перегрів гальмівного механізму.

За матеріалом Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «24 людини три години висіли у поламаних "американських гірках" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути