Ексклюзиви
пʼятниця, 24 вересня 2010 15:14

23-річна міліціонерша на "зебрі" збила бабусю з онуком

23-річна міліціонерша на "зебрі" збила бабусю з онуком
6 вересня близько 17.30 у місті Сніжне Донецької області на вулиці Леніна сталося ДТП за участю працівників правоохоронних органів. Однак, відомо про нього стало лише 24 вересня.

"У центрі міста ВАЗ" Калина "темно-сірого кольору збила мою 63-річну маму і мого 19-річний сина Максима. Вони повільно переходили дорогу по пішохідному переходу. Мій син інвалід 3 групи і через своє захворювання не може пересуватися швидко. Світлофорів у нас в місті взагалі немає. Машину, як розповів мені син, вони з бабусею бачили. Розраховували, що водій їх помітить і пропустить. Замість цього ВАЗ перед самим переходом пришвидшився. Син встиг дійти до середини "зебри", коли раптом отримав удар у бік", - розповіла Gazeta.ua 41-річна Вікторія Фірсова, мешканка м. Сніжне.

Бабуся опинилася між ним і машиною. Номер машини - АН 21 43 ЕР. З перших дверей вийшли дівчата.

"Та, що сиділа за кермом, підійшла до моєї мами, нахилилася, поцікавилася станом. Друга почала викликати міліцію по телефону. Незабаром я приїхала на місце, і в розмові зі мною дівчина водій визнала свою провину, пообіцяла її загладити. Але тут же підійшла її начальниця і стала на неї грубо кричати. Тепер мені відомо, що за версією міліції за кермом сидів чоловік, який не має відношення до УВС. А ось дівчата виявилися співробітниками міліції. На пасажирському місці знаходилася Стрікіца Олена, 34 роки, начальниця відділу кадрів УВС. На водійському - її підлегла з відділу кадрів - 23-річна Ольга Антипова", - продовжила Фірсова.

За словами свідків, вона розмовляла за кермом по мобільному телефону і не дивилася на дорогу.

У прокуратурі Сніжного підтвердили, що мав місце факт ДТП і справу порушено за фактом. Раніше сім"я не хотіла оприлюднювати цей випадок, сподіваючись на справедливе розслідування.

Постраждала - Овчаренко Зінаїда Іванівна - знаходиться в лікарні з множинними переломами (перелом ключиці, перелом ребер, перелом променевої кістки, перелом тазу в 3 містах, розривом зв"язок і рваними ранами на ногах, з відривом пальця). Стан постраждалої важкий. Лікарі не виключають, що жінка залишок життя проведе в ліжку.

Нагадаємо, 17 липня поточного року від важких травм, отриманих в результаті дорожньо-транспортної пригоди, в центрально-міській лікарні м. Тореза (Донецької області) померла 18-річна Аліна Ліхтанська.

Зараз ви читаєте новину «23-річна міліціонерша на "зебрі" збила бабусю з онуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути