Ексклюзиви
понеділок, 30 серпня 2010 18:05

Заарештували дівчину, яка з міліціонерами вивезла на звалище жертву ДТП (ФОТО)

Cьогодні в залі Київського райсуду Донецька заарештували 23-річну Юлію Ізмалкову.

На її машині 9 травня двоє донецьких оперативників вивезли ще живого хлопця, збитого дівчиною, на пустир. Працівники МВС не повідомили про подію в міліцію і взяли на себе приховування слідів ДТП.

Мешканка Горлівки Ізмалкова звинувачується в тому, що здійснила наїзд на мешканця селища Спартак Максима Іващенка.

Як розповіла кореспонденту Gazeta.ua сама Юлія Ізмалкова, оперуповноважені Київського РВВС Геннадій Пархомчук та Віталій Ворочаєв прийшли їй на допомогу з власної ініціативи і починали діяти безкорисливо. Але по дорозі натякали, що за допомогу в приховуванні слідів злочину доведеться платити. За словами обвинуваченої, один з цих працівників міліції був сильно п"яний.

"Я не могла запобігти удару, хлопець з"явився на дорозі несподівано, я його збила і не думала тікати, була в шоці. Коли це сталося, подзвонила своєму знайомому, той порадив викликати" швидку ", але тут трубку відняв міліціонер і сказав: ми знаємо, що робити. Вони збиралися відвезти хлопця до лікарні ", - розповіла Ізмалкова.

Спочатку жертву ДТП поклали на заднє сидіння.

"По дорозі оперуповноважений Пархомчук захотів перевірити хлопця і сказав, що той помер. Тоді до нас в машину пересів другий міліціонер - Ворочаєв, а машина міліціонерів залишилася чекати десь на дорозі", - продовжує Юлія.

Потім міліціонери самі вирішували, куди вести збитого хлопця і що робити, з нею з цього приводу не радилися. Після того, як хлопця викинули, всі поїхали в Донецьк, заїжджали в райвідділ міліції, де працюють Пархомчук і Ворочаєв.

Мати загиблого Максима Іващенко звернулася до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу підсудної. До цієї хвилини Юлія Ізмалкова перебувала на підписці про невиїзд. Суд вирішив задовольнити прохання потерпілої. За судовим визначенням Юлія Ізмалкова була взята під арешт безпосередньо в залі суду.

Арештована має освіту, яка дозволяло надати кваліфіковану медичну допомогу потерпілому. Вона працює у фармацевтичній фірмі та є інтерном Запорізького державного медичного університету. Комплексна судова медекспертиза прийшла до висновку, що своєчасна допомога могла зберегти життя хлопця.

Суд над колишніми міліціонерами Пархомчуком і Ворочаевим почався в минулий четвер, їх кримінальна справа розглядається окремо від справи Ізмалкової.

Фото Тетяна Заровна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Заарештували дівчину, яка з міліціонерами вивезла на звалище жертву ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути