середа, 03 вересня 2008 08:44

20-річна дівчина поплатилася життям за жарт над імпотентом

На Миколаївщині сексуальна неспроможність 37-річного водія стала причиною вбивства 20-річної дівчини. Ситуація, в якій учасники інтиму могли б відбутися інтелігентним жартом та спокійно розійтися, коштувала життя.

На початку серпня до міліції звернулася мати 20-річної дівчини. Жінка бідкалася, що її дочка більше місяця не з"являється вдома і не відповідає на телефонні дзвінки.

Слідчі дізналися, що наприкінці липня 37-річний далекобійник Микола зупинився в Миколаєві на стоянці для вантажних авто. Разом із іншими водіями хильнув оковитої та зажадав жіночих пестощів.

Доволі швидко знайшов собі супутницю і подався з нею кохатися в поле. Гроші за інтимні послуги сплатив дівчині заздалегідь.

Микола, затриманий: "Займалися орльним сексом. У неї не вийшло. Не вийшло. Я просив, щоб віддала гроші".

Ольга Передеренко, керівниця відділу УМВСУ в Миколаївській області: "Він образи від того, що вона підняла його на сміх, він кілька разів сильно ударив її головою об землю. Дівчина померла. Він забрав її мобільний телефон, забрав гроші, що все є у неї".

Мобільник убитої чоловік продав на радіоринку за 170 гривень, а вранці продовжив свою подорож.

Минув місяць. Весь цей час тіло дівчини пролежало в полі та перетворилося на скелет. Під час слідства чоловік у всьому зізнався й показав місце злочину.

Підозрюваний зараз перебуває за ґратами. Через свою хтивість він уже втратив роботу та сім"ю. За вбивство йому тепер ще й загрожує 15 років позбавлення волі, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «20-річна дівчина поплатилася життям за жарт над імпотентом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути