понеділок, 19 серпня 2019 07:00

19 серпня: що треба і чого не можна робити цього дня

19 серпня: що треба і чого не можна робити цього дня
Намагайтеся зрозуміти мотиви вчинків близьких людей. Тоді легше буде порозумітися з ними. Фото: astrozodiac.net

19 серпня переважатиме оптимістичний настрій. Люди будуть надто балакучими. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Багатьом бракуватиме терпіння. Намагайтеся зрозуміти мотиви вчинків близьких людей. Тоді легше буде порозумітися з ними, - каже астролог. - Добре вестимуться дискусії. Знаходитимуться конструктивні рішення під час колективного обговорення проекту чи проблеми. Вдало пройдуть літературні та творчі вечори. Саме час придбати комп'ютер, офісну техніку, засоби зв'язку. Не засиджуйтеся в приміщенні. Більше часу проводьте за активними заняттями на природі чи на спортмайданчику".

Овен

Партнери будуть надто прискіпливими. Їхнє бурчання набридне. Не переходьте на взаємні претензії. Частіше просіть у них поради щодо ведення господарства.

Тілець

Будьте уважними, коли збираєтеся на роботу чи у подорож. Ризикуєте забути вдома потрібні речі. Це призведе до зайвих витрат. Здійснюйте основні фінансові операції у другій половині дня.

Близнюки

Легко розв'язуватимуться майнові питання. Проте за здійснення великих грошових операцій братися не слід. Просувайтеся вперед невеликими кроками.

Рак

Будьте уважні. Випадковості у цей день не буде. Неочікувані зустрічі й незвичний розворот подій спрямують вас до нових романтичних пригод.

Лев

Утримайтеся від прийняття рішень з фінансових питань. Внесені у нові проекти гроші можуть пропасти. Ваша економічна політика потребуватиме змін.

Діва

Ваша кишеня поповниться. Відкривайте депозитні рахунки. Беріть участь у благодійних акціях. Купуйте та облаштовуйте нові ділянки землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яблучний Спас поверне літню спеку в Україну: синоптик уточнила прогноз погоди

Терези

Намагайтеся не наступати на старі граблі. Не сприймайте грайливу поведінку оточуючих за вияв любові. Оцінюйте тверезо мотиви поведінки людей.

Скорпіон

Помітного збагачення не передбачається. Гроші надходитимуть невеликими сумами. Скористайтеся фінансовим резервом для здійснення закупок.

Стрілець

Ви одержите добру винагороду за сумлінну працю. Прибуток виправдає сподівання. Можна буде дозволити собі позапланові витрати. Увечері завітайте у басейн.

Козеріг

Погоджуватися на участь у довгострокових проектах не варто. Розмір доходів дещо знизиться. Звільніть вечір від справ. Проведіть його з коханими. Приготуйте разом вечерю. Поділіться новинами дня.

Водолій

Зірки сприятимуть вашому збагаченню. Але обрати правильний напрямок діяльності мусите ви самі. Зробіть усе можливе для поповнення гаманця.

Риби

Більшість зароблених грошей ітиме на щоденні потреби. Вкладайте кошти у ремонт і заміну сантехніки. Виставляти свої речі у продаж не час.

Тиждень з 19 по 25 серпня вартий захоплення. Астролог розповіла, на кого цими днями чекає успіх.

Зараз ви читаєте новину «19 серпня: що треба і чого не можна робити цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути