Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 08:36

18-річний хлопець табуреткою забив до смерті рідну матір

Жінка півдоби помирала у страшних муках, а син знаходився поряд і спостерігав.

Парубок зростав замкненим. У родині зловживали спиртним. Батько помер рік тому, а 38-річна мати й далі заглядала в чарку, не дбаючи про сина. Тому дома були постійні сварки.

Останньою краплею для хлопця стала тривала відсутність матері вдома. Коли та повернулася, ще п"яна, у хлопця урвався терпець. Він вхопив табурет і вдарив матір по голові.

Закривавлений труп знайшли вранці на узбіччі дороги по вулиці Покровського. Як він туди потрапив, з"ясовували вже правоохоронці. Вони виявили сліди волоку і одразу зрозуміли - вбивство скоєне поблизу.

Поруч проживають кілька неблагонадійних родин, і загибла була з однієї з таких.

Ігор Рудь, керівник Київського РВ міліції м. Полтави: "За допомогою собак встановили – труп був принесений з будинку, що знаходився за 150 м. Коли ми постукали у двері того будинку, дверей нам не відчинили. Ми спробували ще раз. І в той момент визирнув хлопчина, який тільки-но побачив людей у формі, так і спробував утекти".

Чи не все помешкання було в крові – диван, стіни, підлога. Як згодом розповів 18-річний затриманий - жінкою на узбіччі була його матір. Після вбивства закривавлене тіло пролежало з 15:00 до 4 ранку, і вже потім він його виніс на вулицю. Спочатку на собі, а далі волочив по землі.

Микола Михайлик, керівник УКР ГУ МВС України в Полтавській області: "Цей злочин було розкрито по гарячим слідам, злочинець навіть не вспів знищити речові докази, сліди злочину. Можливо, буде застосовано довічне ув"язнення".

Підозрюваний знаходиться в СІЗО та чекає на суд, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «18-річний хлопець табуреткою забив до смерті рідну матір ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути