понеділок, 21 травня 2007 07:55

18 мільйонів рублів, вкрадені з банку в Читі, знайшов перехожий

Вчора в лісовому масиві був виявлено хованку з частиною викраденого в Читинському відділенні Байкальського банку Ощадбанку РФ в ніч на 12 травня.

Місцевий житель натрапив на тайник, коли вигулював собаку уздовж траси Чита-Іркутськ. Він повідомив про знахідку в міліцію, яка вилучила з хованки 18 мільйонів рублів, 250 грамів золота і 1750 грамів срібла. Після проведення необхідних слідчих дій гроші та цінності буде повернені Ощадбанку РФ.

Як розповів слідчий з особливо важливих справ прокуратури Читинської області Сергій Хомутов, тепер залишилося знайти 2 мільйони 250 тисяч рублів.

Всього в результаті найбільшого пограбування в Читинській області було викрадено 38 мільйонів 690 тисяч рублів, 250 грамів золота і 1750 грамів срібла в злитках. Раніше частину грошей оперативники знайшли в тайнику в приміському лісі. Правоохоронні органи міста Чити вже розкрили злочин, названий найбільшим за останні 10 років пограбуванням російського банку, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «18 мільйонів рублів, вкрадені з банку в Читі, знайшов перехожий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути