четвер, 07 червня 2007 14:51

13-річний боксер з Донецька втопився у Керчі

У Керчі потонув 13-річний підліток з Донецької області. Загиблий приїхав для участі в чемпіонаті України по боксу серед хлопців. Про це повідомляє прес-служба кримського МНС.

Трагедія сталася в середу, 6 червня, близько шостої години вечора. Компанія молодих спортсменів після приїзду в Керч вирішила скупатися в морі. 13-річного підлітка і 10-річних братів-близнят супроводжувала мати останніх. У потягу хлопці познайомилися з 17-річною дівчиною, яка теж вирішила скупатися.

Місце, яке вибрали для відпочинку, було забороненим для купання. Поки мати близнят кудись відлучилася, хлопці вирішили поплавати на гумовому матраці. Троє хлопців, відпливши на 10 метрів від пляжу, раптово перекинулися. Дівчина тут же кинулася на допомогу дітям: близнят вона витягнула на берег, а старшого хлопчика так ніде і не знайшла.

- Найближчий рятувальний пост знаходився в 80 метрах від місця події. Поки діти викликали підмогу, пройшла багато часу. Матроси-рятувальники, що чергували на станції, тут же приступили до пошуків хлопчика, але це ні до чого не привело, - розповів оперативний черговий Керченського міськуправління МНС Сергій Єрохін.

На місце прибули водолази, оперативна група МНС, співробітники МВС, прокуратури і "швидка". Після півторагодинних пошуків тіло хлопчика знайшли в 25 метрах від берега.

Причину смерті зараз встановлюють судмедексперти. Проводиться розслідування, передає интернет-газета Донбасса.

Зараз ви читаєте новину «13-річний боксер з Донецька втопився у Керчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути