Ексклюзиви
пʼятниця, 12 серпня 2011 12:46

10 звільнених працівників виграли $ 7,1 млн в лотерею

10 звільнених працівників виграли $ 7,1 млн в лотерею

В Оттаві 18 працівників компанії SMART Technologies виграли в лотерею 7 млн канадських доларів (близько 7,1 млн доларів США), повідомляє QMI Agency.

Головною особливістю виграшу стала не його сума, а та обставина, що десять з 18 робочих рівно за добу до розіграшу отримали від керівництва попередження про звільнення.

За словами одного з робітників, Коліна Вілларда, він і його колеги регулярно купують квитки лотереї Lotto 6 / 49 і, як і всі інші, хто бере участь у розіграші, завжди мріяли виграти.

Тепер, коли співробітники фабрики стали власниками виграшу, вони мають намір розплатитися з боргами, погасити кредити та заборгованості. Після виплати податків кожен з тих, хто брав участь у купівлі виграшного квитка, отримає по 393 тис доларів.

Десять з тих, хто виграв, будуть звільнені на початку вересня. Вони стануть першими, хто потрапив в під заплановане скорочення штату компанії SMART Technologies. Як відзначили ті робітники, яким поки що не повідомили про звільнення, вони можуть приєднатись до своїх безробітних колег уже в листопаді.


Зараз ви читаєте новину «10 звільнених працівників виграли $ 7,1 млн в лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути