пʼятниця, 05 серпня 2011 11:55

Австралієць помилково двічі виграв у лотерею

Австралієць помилково двічі виграв у лотерею

Житель австралійського міста Аделаїда випадково виграв два рази в одному тиражі лотереї SA Lotteries, повідомляє ABC News.

Це сталося тому, що чоловік через забудькуватість однаково заповнив не один квиток одного розіграшу, а два. Як повідомляє агентство, напередодні розіграшу австралієць купив квиток і закреслив у ньому цифри, які повторюють дати народження його родичів. Заповнивши квиток, він забув про нього, і незабаром придбав ще один і заповнив його таким же чином.

За підсумками тиражу з'ясувалось, що цифри, які вибрав житель Аделаїди, принесли йому 1,28 мільйони австралійських доларів. Однак, оскільки в нього виявилось два виграшних квитки, то приз збільшився вдвічі.

Як зазначила представниця SA Lotteries Ребека Пейн, новоспечений мільйонер був дуже здивований, коли дізнався, що отримає не один приз, а відразу два. Як австралієць використає виграні гроші, не уточнюється.

У штаті Південна Австралія, де розташована Аделаїда, раніше вже був зафіксований один випадок подвійного виграшу через забудькуватість.

Зараз ви читаєте новину «Австралієць помилково двічі виграв у лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути