неділя, 10 січня 2021 09:26

10 січня можуть полопати судини: медичний гороскоп на неділю

10 січня можуть полопати судини: медичний гороскоп на неділю
Корисними будуть медитативні практики. Приймайте заспокійливі ванни. Фото: pixabay.com

10 січня не допускайте екстремальних фізичних навантажень. Ваші судини цього не витримають. Не наражайте життя на небезпеку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Займіться укріпленням нервової системи, - говорить астрологиня. – Корисними будуть медитативні практики. Приймайте заспокійливі ванни. Брати участь у тривалих походах не слід. Ноги швидко втомлюватимуться. Можлива поява набряків. Тримайте стопи у теплі. Найкраще себе почуватимуть Овни, Скорпіони, Діви і Козероги. Інші потребуватимуть відпочинку і спокою".

Овен

Не допускайте знежирення шкіри рук. Можуть з'явитися тріщини. Користуйтеся гумовими рукавичками під час виконання роботи по дому. Використовуйте зволожуючі креми.

Телець

Особливої уваги потребуватиме проблемна шкіра. Турбуватиме поява вугрів на обличчі. Зверніться за порадою до косметолога.

Близнюки

Не варто робити пірсинг чи татуювання. Пошкоджені ділянки шкіри загоюватимуться довго. Можливе нагноєння і підвищення температури.

Рак

По можливості відмовтеся від внутрішньовенних ін'єкцій. Є небезпека утворення тромбів у судинах. Нагадає про себе флебіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на січень: як на наших гаманцях відіб'ється карантин

Лев

Обирайте розумні способи боротьби із зайвою вагою. Не сідайте на виснажливі дієти. Відмовтеся від швидкодіючих препаратів. Це лише зашкодить вашому здоров'ю.

Діва

Ви сильно реагуватимете на зміну погодних умов. Непокоїтимуть напади головного болю. Забезпечте собі повноцінний відпочинок.

Терези

Запобігайте процесу відкладання солей у суглобах. Розпочинайте свій день з гімнастики. Завітайте до басейну. Масаж робити не слід.

Скорпіон

Організм потребуватиме чергового курсу загальноукріплюючих процедур. Можна зайнятися загартуванням тіла. Розпочніть приймати курс вітамінів.

Стрілець

Перевіряйте якість куплених продуктів. Віддайте перевагу домашнім стравам. Стережіться харчового отруєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичний гороскоп на 9 січня: яким знакам цього дня не можна вживати спиртне

Козеріг

Будьте обережними під час занять у тренажерній залі. Необережні різкі рухи можуть призвести до защемлення нервових закінчень. Не піднімайте важкого.

Водолій

Знижується гострота зору. Дайте очам можливість перепочити. Відмовтеся від роботи за комп'ютером. Гуляйте на свіжому повітрі.

Риби

Погіршується перистальтика кишок. Літнім людям бажано не вживати важкої їжі. Намагайтеся більше рухатися. Випивайте чисту воду перед їдою.

10 січня у вашому серці несподівано може спалахнути закоханість. Із новими знайомими будьте обережні. Ці стосунки не триватимуть довго.

Зараз ви читаєте новину «10 січня можуть полопати судини: медичний гороскоп на неділю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути