пʼятниця, 25 січня 2008 16:17

У Донецьку дівчина затримала трьох грабіжників

У Донецьку дівчина-управляюча одного з мобільних салонів затримала трьох грабіжників.

"Ще за декілька днів до того, що трапилося, вона розповідала нам, як по електронній пошті прийшло попередження про появу в Донецьку злочинців, які грабують салони мобільного зв"язку. Там же був їх опис. Але ми якось швидко про це забули", - згадує Максим, котрий працює в салоні. Тому, коли в один січневий день до салону увійшли троє хлопців, ніхто, окрім неї на них уваги не звернув."

"Це було близько 16:00, в магазині - багато людей", - говорить Максим. Завідуюча дала йому ключ і попросила закрити вхідні двері, Максим розгубився, точніше - не зрозумів, навіщо це робити. Тоді, за його словами, управляюча сама натиснула на тривожну кнопку, випустила з приміщення всіх відвідувачів, окрім підозрюваних, і закрила двері. Троє хлопців, які опинилися в пастці, дізнавшись, що в салон вже їде міліція і охорона, почали в агресивній формі вимагати, щоб їх випустили. Але дівчина була непохитна. "Один з них кричав, що спізнюється на потяг, другий заявив, що йому терміново потрібно вийти і прийняти ліки. Мовчав тільки третій - кавказець", - розповідають співробітники салону. Загалом, не дивлячись на вмовляння, вийти до приїзду представників приватної охоронної фірми нікому не вдалося. У результаті, підозрювані були відправлені до Куйбишевського райвідділу міліції.

Ця трійця вже тривалий час займалася пограбуваннями салонів мобільного зв"язку. З"ясувалося, що кавказець був жителем Харцизька. Схема їх промислу була наступною: кавказець шукав черговий салон, а коли об"єкт був вибраний, до нього приїжджали двоє подільників з Харкова. Зупинялися вони у свого друга, а після пограбування поверталися до Харкова, де збували вкрадене, повідомляє Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину « У Донецьку дівчина затримала трьох грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути