субота, 26 травня 2012 18:32

Парад наречених у Черкасах: найкращою стала дівчина у "царському" образі
20

"Швидка допомога" розтрощує бетонну урну. З кузова виходять музиканти черкаського рок-гурту «Ефект бабочки».
Фото: Фото: Захар Колісніченко
Під білими шатрами стилісти та візажисти працювали над образами моделей-наречених.
Стиліст Богдана Черненко готує модель. Верхній одяг, крім спідниці, намальований фарбою.

Сьогодні в Черкасах в парку 50-річчя ройшов фестиваль "Весільний кураж". Організатори створили 10 оригінальних, стильних та модних образів наречених. Над цим працювали 10 груп стилістів, візажистів, флористів та перукарів. Шляхом голосування визначили образ нареченої, що сподобався черкащанам найбільше.

З 9.00 години на центральній галявині парку 50-річчя під білими шатрами стилісти та візажисти вже працювали над образами моделей-наречених.

"Боюся, що до 12-ої не встигну. Тільки мені годину потрібно попрацювати. А після мене ще колега — візажист", - хвилюється перукар Наталія Киричук. Її модель Альбіна Гриліцька матиме "грецький" образ.

Для показу весільної моди більше частину дівчат запросили після конкурсу "Студміс Черкащини". В образі української нареченої сценою продефілює студміс Юлія Похил.

Крім згаданих раніше образів, для показу ще творять "царський", "карнавал", "мафіозі", "бурлеск", "морський", "французький", "рок-н-рол". Над моделлю з "царським" образом працює візажист Маргарита Татієвська. Каже, що лише макіяж займе годину.

О 10:20 до галявини під'їжджає автомобіль "швидкої допомоги" "Мерседес", задкуючи розтрощує бетонну урну. З кузова виходять музиканти черкаського рок-гурту "Ефект бабочки". Їх водій, сивий чоловік років 60, розводить руками: "Якась некрепка урна".

Хлопці майже годину розважають черкащан, стилістів та моделей співами.

Згодом "парад" наречених переносять з 12:00 на годину пізніше, бо не всі команди встигають підготувати моделей. Під тентом, де готують образ рок-н-рольної нареченої, стиліст Богдана Черненко готує ще одну модель. Верхній одяг на моделі, крім спідниці, намальований фарбою.

"Я майстер з боді-арту і це перше, що мені прийшло в голову, коли мені дістався стиль рок-н-рол. Я хотіла, щоб це було яскраво, цікаво і незвично. Здається це в мене вийшло!", - каже Богдана. Її модель Юля нітрохи не соромиться.

"Відчуття чудові. Соромитися немає чого. Це мистецтво. Ми ж не показуємо інтимних частин тіла", - відповіла вона.

Близько 13:00 дійство переноситься в літній кінотеатр. Дівчата-моделі переодягаються за завісою, стилізованою під вишивку. Після виступів команди КВК "Чорнобай" та трьох "дівчат-українок" з пишним формами та майстер-класу із сальси для закоханих нарешті наступає кульмінація заходу. Дівчата по-черзі дефілюють сценою.

"Класні всі такі. Я б на любій женився. Всі подобаються, аж не можу когось виділити", – каже хлопець, років 25 до свого товариша. Кожну "наречену" вони фотографують на телефон.

Після того, як продефілювали моделі-наречені, на сцену виходить модель з боді артом Юля.

"Ого! То в неї цицьки голі, чи мені здається?", - запитує жіночка років 50 в молодого хлопця, той киває посміхаючись.

Глядачам, яких зібралося понад 150, пропонують проголосувати за образ, який їм сподобався найбільше. Для цього роздають клаптики паперу з позначкою. Їх потрібно кинути в дерев'яну урну з написом-назвою образу.

О 14:20 всі моделі та їх стилісти, візажисти, флористи та перукарі виходять на сцену. Всім вручають дипломи учасників параду. Нарешті оголошують образ нареченої, що сподобався глядачам найбільше. Перемагає наречена в "царському" образі. В неї крислата сукня, червона муфта прикрашена калами та трояндами.

Зараз ви читаєте новину «Парад наречених у Черкасах: найкращою стала дівчина у "царському" образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути