Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2018 02:24

Насолода через біль: фотограф знімає японок, які займаються шибарі
22

Нобуйосі Аракі знімає жінок, які займаються шибарі
Фото: arakinobuyoshi.com
Нобуйосі Аракі знімає жінок, які займаються шибарі
Нобуйосі Аракі знімає жінок, які займаються шибарі
Нобуйосі Аракі знімає жінок, які займаються шибарі
Нобуйосі Аракі знімає жінок, які займаються шибарі

Скандальний японський фотограф Нобуйосі Аракі знімає жінок, які займаються шибарі (еротичним мистецтвом естетичного бандажу. – Gazeta.ua).

Він один із найзнаменитіших та епатажних майстрів фотографії в Японії і в світі. За всю кар'єру опублікував понад 400 фотозбірок. Найвідоміша серія "Сентиментальна подорож" складалася з інтимних знімків, зроблених під час медового місяця Аракі із дружиною, пише cameralabs.org.

Відверті світлини Нобуйосі Аракі часто розцінюються як порнографія, що провокує конфлікти з владою Японії та країн Заходу. Найбільшу популярність йому принесли еротичні і бандаж-фотографії, в яких деякі критики знаходять продовження класичної японської традиції сюнга (мистецтво про сексуальні стосунки. – Gazeta.ua).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дали премію за найгірший опис сексу

Фотограф зізнався в одному інтерв'ю, що займався сексом з усіма моделями.

"Я не мав наміру нікого шокувати. Це було "природне спонукання". Тільки художники без таланту намагаються шокувати людей, - говорить Аракі. - Це виявилося сенсаційним, тому що показ наготи був під забороною. Що стосується мого медового місяця, то я почав фотографувати відразу, як тільки почалася наша поїздка, коли ми сіли в поїзд і зайнялися сексом. Це те, що всі роблять в медовий місяць, так що тут немає нічого особливого. Коли "Сентиментальна подорож" було опубліковано, моя дружина Йоко принесла книгу в офіс, де вона працювала. Вона продавала її своїм колегам і навіть босові. Мені пощастило з жінками".

Секс жінкам корисніший, ніж чоловікам. Під час нього посилюється вироблення гормонів, які потрібні для злагодженої роботи організму. Про це розповіла Уляна Кравець, кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог гінекологічного відділення Львівської обласної клінічної лікарні та МЦ "Берегиня".

Зараз ви читаєте новину «Насолода через біль: фотограф знімає японок, які займаються шибарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути