пʼятниця, 06 жовтня 2017 12:57

Задолбала эта Россия - кримчани стоять у чергах за біометричними паспортами

Задолбала эта Россия - кримчани стоять у чергах за біометричними паспортами
Карикатура на істерію в Росії під час анексії Криму

Колишні прихильники анексії Криму, дізнавшись про безвіз, поспішають зробити собі біометричні паспорти. А ще - розчарувалися в нових порядках окупаційної влади.

Про це "Обозревателю" написав блогер Крымский Бандеровец.

"Задовбала мене ця Росія, одна розруха кругом. Зі своїм посварилася. Кажу йому, ну шо тобі дала ця Росія? Машину купив при клятій Україні, готель - при клятій Україні. Де твої відпочивальнички? Третій рік порожньо. Живемо на одну зарплату. А він мені: писок, дура, стули! Ось міст побудують !!! А шо мені твій міст? Не буде більше ТОГО життя, і міст не врятує! ", - сказала кримчанка, імені якої блогер не називає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцер СБУ "здав" своїх бойовикам

Додав, що вона - дружина високопоставленого чиновника, який після анексії перейшов на бік окупаційної влади. Сама працює на заводі кримських вин Массандра й говорить, що новий власник розвалює виробництво.

Колишній підполковник СБУ Роман Лабусов переїхав жити до анексованого Криму. 2016 року Лабусов не повернувся з відпустки й виїхав на особистому авто на півострів.

Зараз ви читаєте новину «Задолбала эта Россия - кримчани стоять у чергах за біометричними паспортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути