Ексклюзиви
пʼятниця, 06 жовтня 2017 11:25

Офіцер СБУ "здав" своїх бойовикам

Офіцер СБУ "здав" своїх бойовикам
Підполковник Роман Лабусов. За версією пропагандистських ЗМІ перейшов на бік ДНР і привіз із собою папери про діяльність СБУ

Колишній підполковник СБУ Роман Лабусов переїхав жити до анексованого Криму.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

2016 року Лабусов не повернувся з відпустки й виїхав на особистому авто до Криму. З собою, за версією російський пропагандистьких ЗМІ, прихопив кілька тисяч документів. Папери стосувалися діяльності СБУ на території окупованого Донбасу та анексованого Криму. Сказав, що "хоче залишитися вірним присязі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 73 військових у Криму підозрюють у держзраді

"Внутрішньою перевіркою було встановлено, що під час відпочинку, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він приватним транспортом виїхав на територію тимчасово анексованого Криму. Доступу до документів, що містять державну таємницю, і можливості їхнього копіювання зловмисник за своїми посадовими обов'язками не мав", - йдеться у повідомленні", - повідомили сьогодні в СБУ.

Генеральна прокуратура України підозрює 73 українським військовослужбовця у державній зраді. Всім їм повідомлено про підозру.

Зараз ви читаєте новину «Офіцер СБУ "здав" своїх бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути