вівторок, 21 березня 2017 13:30

В Криму почалися масштабні навчання окупаційної армії РФ

В Криму почалися масштабні навчання окупаційної армії РФ
Сьогодні в окупованому Криму на полігоні Опук розпочались навчання окупаційних військ РФ. У них беруть участь понад 2,5 тис. російських десантників, задіяно близько 600 одиниць бойової техніки

В окупованому Криму російські військові провели десантування особового складу і бойової техніки.

Про це УНІАН повідомили в Міноборони РФ.

"У ході командно-штабного навчання повітряно-десантних військ (ПДВ. - Gazeta.ua) у Криму проведено десантування парашутним способом з військово-транспортних літаків батальйонної тактичної групи Новоросійської десантно-штурмової дивізії з озброєнням і військовою технікою", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі прокоментували навчання в окупованому Криму

В окупованому Криму на полігоні Опук розпочались навчання окупаційних військ РФ. У них беруть участь понад 2,5 тис. російських десантників, задіяно 600 одиниць бойової техніки.

Командувач ПДВ генерал-полковник Андрій Сердюков заявив, що в ході практичного розіграшу бойових дій з 9 літаків Іл-76 на майданчик приземлення було десантовано загалом близько 350 десантників, 9 бойових машин десанту БМД-2КУ і кілька контейнерів з запасами матеріальних засобів.

Він заявив, що російські десантники також відпрацюють висадку з кораблів на необладнане узбережжя. Одразу після цього - висадяться з вертольотів углиб півострова.

Масштабні навчання десантників можуть бути використані для початку "відкритої війни" Росії проти України. Подібний сценарій був під час загарбання Кримського півострову.

Зараз ви читаєте новину «В Криму почалися масштабні навчання окупаційної армії РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути