субота, 30 листопада 2019 10:03

В Apple відреагували на "російський" Крим

В Apple відреагували на "російський" Крим
Apple проведе аудит політики позначення "спірних територій". Фото - deepapple.com

Американська компанія Apple в додатку "Погода" почала позначати анексований Крим російською територією. У зв'язку з інцидентом Apple вирішила провести аудит політики позначення "спірних територій".

Результати аудиту можуть спричинити зміни в політиці Apple, повідомила прес-секретар корпорації Труді Мюллер, передає U.S.News.

"Ми розглядаємо міжнародне право, а також відповідні закони США та інших країн перед тим, як прийняти рішення щодо позначення територій Maps і вносимо зміни, якщо цього вимагає закон", - зазначила Мюллер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А слабо відмовитися від Apple" - Павло Клімкін звернувся до українців

Пояснила, що співробітники компанії вже працюють над докладним вивченням питання про майбутнє позначенні "спірних кордонів" в багатьох додатках Apple.

Залежно від результатів аналізу Apple почне вносити зміни.

Компанія Apple на девайсах, які продаються в Росії, позначає анексований Крим як частину території РФ. Депутат Держдуми РФ з безпеки та протидії корупції Василь Піскарьов сказав, що на зміні карт наполягала російська влада.

Зараз ви читаєте новину «В Apple відреагували на "російський" Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі