неділя, 03 листопада 2019 21:19

Українські військові подражнили росіян біля анексованого Криму

Українські військові подражнили росіян біля анексованого Криму
Українські військові вдарили "по повітряних цілях" супротивника.

На полігоні "Ягорлик" у Херсонській області завершилися чергові навчання підрозділів зенітних ракетних військ Повітряних cил Збройних cил України з бойовими стрільбами.

Стріляли із зенітних ракетних комплексів С-300ПТ по повітряних, і по наземних цілях, які позначали засоби повітряного нападу противника, повідомляє повітряне командування "Схід".

Разом із ними бойові запуски зенітних ракет здійснив бойовий розрахунок з Нікопольського зенітного ракетного полку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату старту другого етапу розведення сил у Золотому

Крім того, під час тактичних навчань офіцери застосовували сучасний автоматизований мобільний командний пункт "Ореанда".

На завершальному етапі навчань усі підрозділи повернулися в пункти постійної дислокації і до несення бойового чергування.

У перший день стрільб на полігоні "Ягорлик" у Херсонській області ракетники провели понад 20 запусків ракет із комплексів С-300ПТ, С-300В1, Бук М1, З-125-2Д1 по повітряних, наземних, надводних і електронних цілях.

Бойові стрільби зенітних ракетних комплексів та іншого озброєння на полігоні "Ягорлик" у Херсонській області відбуваються з 2016 року. Єдиний полігон "Чауда", який використовувала України для цих цілей, залишився в анексованому Криму.

У лютому на полігоні "Ягорлик" на Херсонщині українські військові провели випробування зенітних ракетних комплексів протиповітряної оборони.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові подражнили росіян біля анексованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути