понеділок, 06 серпня 2018 15:51

Студент з Ялти "влетів" на круглу суму за пости в "Вконтакте"

Студент з Ялти "влетів" на круглу суму за пости в "Вконтакте"
В Ялті студента оштрафували на 150 тисяч гривень за пост "Вконтакте". Фото: iPhones.ru

В окупованому Росією Криму ялтинський студент заплатить штраф в розмірі 300 тис. руб. -150 тис грн - за поширення ксенофобських ідей в соцмережах.

Хлопця звинуватили в розпалюванні ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності. Про це повідомила прес-служба управління ФСБ Росії по Республіці Крим і місту Севастополь.

"Встановлено, що студент четвертого курсу Ялтинського економіко-технологічного коледжу з квітня 2015 року по жовтень 2017 року розміщував в соцмережі "ВКонтакте" матеріали, що містять висловлювання, спрямовані на розпалювання національної, расової та соціальної ворожнечі. Ялтинським міським судом він визнаний винним у пред'явленому обвинуваченні, йому призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнений політв'язень Кремля прибув в Україну: подробиці

Крім того, ФСБ "припинила" діяльність ще трьох людей. Вони публікували в соцмережах нацистську символіку. У прес-службі відзначили, що стосовно них порушено справи про адміністративні правопорушення. Ялтинським міським судом їм призначені покарання у вигляді штрафу в розмірі 1000-2000 тис. руб. - 500-1000 грн.

В окупованому Росією Севастополі "влада" знову закрила торговий центр SeaMall. Вранці до ТЦ прийшли судові пристави, повідомили про закриття.

Зараз ви читаєте новину «Студент з Ялти "влетів" на круглу суму за пости в "Вконтакте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути