середа, 06 листопада 2019 20:57

Скільки військових та техніки окупанти перекинули в Крим

Скільки військових та техніки окупанти перекинули в Крим
Назвали кількість військових на півострові. Фото: "Главком"

Станом на осінь 2019 року російські окупанти перекинули в Крим 31,5 тис. військових та близько тисячі одиниць техніки.

На півострові присутні російські танки, броньовані машини, бойові засоби артилерії, авіації і флоту, повідомив на брифінгу "Демілітаризація, деоккупація і реінтеграція АР Крим та м. Севастополь (Україна): майбутні виклики" в штаб-квартирі ООН заступник міністра закордонних справ України Єгор Божок, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні чисельність об'єднаного оперативного угруповання Російської Федерації в окупованому Криму, за нашими даними, становить 31,5 тис. особового складу", - заявив український дипломат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Православ'я головного мозку: росіяни заборонили веселе свято

Він навів статистику, що на території тимчасового окупованого українського півострова знаходяться 40 російських танків, 583 одиниці броньованої техніки, 162 одиниці важких артилерійських установок, 122 бойових літака, 62 вертольота, 12 систем залпового вогню. У регіоні діють 34 російських військових корабля і сім підводних човнів.

Черговим металевим парканом від моря відгородили жителів окупованої Євпаторії. Через те, що окупаційна влада репресує невдоволених, жителі скаржаться в соцмережі, пише "Кримський Бандерівець".

Зараз ви читаєте новину «Скільки військових та техніки окупанти перекинули в Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути