понеділок, 08 жовтня 2018 07:40

Розповіли, чим займається Олег Сенцов після припинення голодування

Розповіли, чим займається Олег Сенцов після припинення голодування
Олег Сенцов після припинення голодування працює над сценарієм фільму. Фото - НТВ

Засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов після припинення голодування приступив до роботи над сценарієм фільму про життя ув'язнених. Про це розповів заступник директора Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії Валерій Максименко.

"Сенцов вже почав писати сценарій для майбутнього фільму. Це буде розповідь про життя в тюрмі та ув'язнених. Тому натхнення його не залишає", - сказав Максименко, передають "Известия".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС знову закликає звільнити Олега Сенцова і інших українських в'язнів

За його словами, нібито "медики ФСВП постійно стежать за станом здоров'я Сенцова". Поки він їсть каші та кисломолочні продукти. Після 20 днів такого раціону його переведуть на звичайну тюремну їжу.

Олег Сенцов оголосив голодування 14 травня з вимогою звільнити усіх політв'язнів Кремля. 5 жовтня повідомив, що припинить голодування із суботи, 6 жовтня. Він голодував майже 5 місяців. Адвокат режисера Дмитро Дінзе заявив, що український режисер припинив голодування, бо з нього погрожували зробити "овоч" і обіцяли примусове годування.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, чим займається Олег Сенцов після припинення голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути