понеділок, 26 березня 2018 09:03

Путін вважає анексію Криму "справедливою" - ЗМІ

Путін вважає анексію Криму "справедливою" - ЗМІ
"Крим анексовано справедливо" - журналіст розшифрував слова Путіна. Фото: ИноСМИ

Президент Російської Федерації Володимир Путін не йтиме на поступки щодо окупованого Криму, вважаючи, що жителі півострова задоволені нинішньою ситуацією.

Путін вважає, що населення Криму задоволене анексією, а це означає, що справедливість взяла гору. Таку думку висловив у статті для журналу Time російський журналіст Михайло Зигарь.

"Це справедливо", - відповідає Путін усім іноземним партнерам, коли вони запитують про Крим.

Журналіст відзначив, що заяви Путіна про "справедливість" стали "новою максимою" господаря Кремля.

"Десять років тому Путін наполягав на тому, що безумовна відданість букві закону має першорядне значення для нього. Він не змінив конституцію Росії, щоб бути обраним на третій термін, поступившись президентською посадою Медведєву, перш ніж повернутися до президентського кабінету. Після анексії Криму Путін запевнив в телевізійному інтерв'ю, що все було зроблено "по книзі". Але тепер Путін змінився. Те, що він сприймає як "справедливість", здається для нього важливішим, ніж закон, і це означає, що він може змінити будь-які закони, якщо він вважає результат справедливим ", - пояснив журналіст.

За словами журналіста, неясно, скільки Путін ще залишатиметься при владі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму багато людей, які підтримують Україну - правозахисниця

"У нього є ще шість років, щоб зробити це, але він не почне негайно втілювати будь-які плани в дію - принаймні, тільки після Чемпіонату світу, який Росія проводить цього літа. І він не поспішає ділитися своїм планом зі своїм оточенням, йому подобаються сюрпризи, і чим пізніше всі дізнаються, тим краще", - констатував Зигарь.

Крім того, зазначається, що Путін знайде спосіб тримати все під контролем.

"Він вважає, що це справедливо. І час, принаймні, на його боці. 2024 року, коли закінчиться його четвертий термін, Путіну виповниться 72 роки. Цього віку Дональд Трамп досягне в цьому році", - резюмував журналіст.

"З приходом окупантів Крим перетворився на півострів страху. Ситуація із правами людина там одна із найгірших у цивілізованому світі", - каже 43-річний Андрій Іванець.

Зараз ви читаєте новину «Путін вважає анексію Криму "справедливою" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути