пʼятниця, 17 серпня 2018 14:32

Прокльони, матюки й кулаки: як уживаються кримчани і російські "туристи"

Прокльони, матюки й кулаки: як уживаються кримчани і російські "туристи"
Місцеві мешканці за 4 роки анексії Криму вкрай не раді грубощам оупантів і російських туристів. Фото: Реплі.ua

Росіяни, які приїхали до Криму з часу анексії, та місцеві жителі конфліктують між собою.

Одних обурюють високі ціни на продукти та послуги, інших – грубість і невихованість приїжджих, написав блогер Кримський Бандерівець "Обозревателю". Він зібрав думки обох сторін у соцмережах.

"За все моє життя ви - найагресивніше налаштоване до людей місто. Стільки жовчі й образ за те, що стою та фотографую місто, за те, що приїхала, за те, що я просто тут перебуваю, ще не чула. Навіть уявити таке не могла. Поїхали в сльозах і більше ніколи не повернемося до Криму. Один негатив, одні незадоволені кислі міни, вимагання і хамство", - скаржиться росіянка, що приїхала до Керчі.

"Місто стало таким завдяки хамству приїжджих. Адже всі, хто приїхав з материка, вважають, що їм тут всі-всі винні. Притому ніхто правила пристойності не дотримується", - відповіла на попередній допис місцева мешканка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвідоміший курорт Криму перетворили на руїни

"Якби ваші "великі материкові росіяни, які прихистили Крим у своїй "великій країні", самі не вели себе, як мудаки, то і до них ставлення було б інше. Як люди до нас, так і ми до них".

"Є такі, у яких образ спілкування трохи агресивніший на вигляд. Це видно по тим, хто з українським корінням", - пише у соцмережі чоловік із Уралу.

"Скажу вам чесно, дорогі приїжджі! Я вас на … крутив! Ви залишили за собою екологічну катастрофу, в якій жити нам, кримчанам, і нашому майбутньому поколінню. Краще б ви ніколи сюди не приїжджали", - написав кримчанин.

В окупованому Криму у відпочивальників виникають проблеми зі здоров'ям через те, що на узбережжі переповнена каналізація вихлюпується через люки і потрапляє в море.

Зараз ви читаєте новину «Прокльони, матюки й кулаки: як уживаються кримчани і російські "туристи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути