пʼятниця, 17 серпня 2018 08:52

"Море фекалій" - російський хірург розповів про відпочинок у Криму

Автор: ТСН
  В окупованому Криму у відпочивальників виникають проблеми зі здоров'ям через те, що на узбережжі переповнена каналізація вихлюпується через люки і потрапляє в море
В окупованому Криму у відпочивальників виникають проблеми зі здоров'ям через те, що на узбережжі переповнена каналізація вихлюпується через люки і потрапляє в море

В окупованому Криму у відпочивальників виникають проблеми зі здоров'ям через те, що на узбережжі переповнена каналізація вихлюпується через люки і потрапляє в море. Про це розповів російський хірург Георгий Пятов.

"Цей придурок мені в очі весь час бризкав, і я потім місяць очі лікувала, і купатися в морі було не можна!", "Вчора мені внучка водою бризнула прямо тут, біля берега, і все - на ранок очі запалилися...", "Мій собака вчора заліз в море, а сьогодні у нього очі злиплися! "... написав Пятов уривки розмов відпочивальників у своєму блозі на сайті Mk.ru.

І додав, що сам захворів після купання в морі. Усі три тижні відпочинку він по черзі лікував кон'юнктивіт, горло та кашель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З пивом і квасом: показали фото окупованого кримського курорту

"Пропаганда з кожної праски кричить "Крим наш" і закликає їхати росіян на відпочинок. Але про те, що застарілі комунікаційні системи не в змозі впоратися навіть з відходами місцевого населення, не те, що мільйонів наїхавших туристів, ніхто не говорить. Всі відходи, у будь якому разі, стікають у море. Труба виведена далеко, і ніби очікується, що фекалії розчиняться у морі. Однак сильні зливи призводять до того, що потоки води з- гір на берег підхоплюють вміст вигрібних ям. Все потрапляє прямо на пляжі. Сам не раз бачив, як зливова каналізація виведена прямо на закритий лікувальний пляж", - розповів лікар.

Пятов додав, що за останні 20 років, які відпочиває в Криму, такого ще не бачив.

 
 



У мережі показали, на що окупанти перетворили один із найвідоміших у Європі кримських курортів – селище Попівка, де до окупації щорічно проводили музичний фестиваль КаZантип. На фото - неприбране занедбане узбережжя. Від оригінальних архітектурних споруд залишилися проржавілі каркаси.

Зараз ви читаєте новину «"Море фекалій" - російський хірург розповів про відпочинок у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути