пʼятниця, 22 травня 2020 17:17

Прикордонники розповіли, коли відкриють адмінкордон із Кримом

Прикордонники розповіли, коли відкриють адмінкордон із Кримом
Адмінкордон із Кримом залишається закритим. Фото: Facebook/Державна прикордонна служба

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на адміністративному кордоні України та тимчасово окупованого Росією Криму буде закрито до 22 червня.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко, пише "Інтерфакс-Україна".

"Кабінет міністрів України оприлюднив постанову №392 про адаптивний вихід з карантину, і відповідно до цієї постанови внесено зміни до нормативних актів уряду, зокрема й у розпорядження №291, який регламентує перетин адміністративного кордону і функціонування контрольних пунктів в'їзду-виїзду на кордоні з окупованим Кримом. І термін дії цього розпорядження подовжено до 22 червня", — сказав він журналістам агентства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти відправляють кримчан воювати на Донбас

Прикордонник нагадав, що поки що на анексований півострів можуть потрапити люди, зареєстровані там, а на материкову Україну — люди, прописані за межами окупованої території.

"Крім того, керівник Державної прикордонної служби може прийняти окремі рішення щодо окремих громадян у разі підстав гуманітарного характеру", — зазначив він.

Заступник міністра закордонних справ Євгеній Єнін у прямому ефірі підписав меморандум України до Міжнародного трибуналу з морського права ООН у справі про захоплення моряків та кораблів у Чорному морі в листопаді 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники розповіли, коли відкриють адмінкордон із Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути