субота, 13 серпня 2016 10:34

Одного з кримських "диверсантів" ФСБ затримало ще три тижні тому

Одного з кримських "диверсантів" ФСБ затримало ще три тижні тому
Редван Сулейманов під час допиту в ФСБ / стоп-кадр

Житель Запоріжжя Редван Сулейманов, якого ФСБ звинувачує в плануванні вибухів в Криму затриманий близько трьох тижнів тому.

Про це пише лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у себе на сторінці в Facebook

"Як ми і припускали, людина реальний і знаходиться у великій біді: був заарештований ФСБ, імовірно, близько 3-х тижнів тому. Фактично проживав в одному з сіл Сімферопольського району. Можливо, в Запоріжжі був прописаний, але жив постійно в Криму. Всі його рідні та близькі живуть в Криму, але вони приховують його арешт", - написав Рефат Чубаров

Така поведінка стає нормою для частини жителів Криму. Їх лякають тим, що розповівши сусідам про свою проблему, вони більше не побачать живими своїх заарештованих близьких, додає лідер Меджлісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася інформація про другого "українського диверсанта" в Криму

Нагадаємо, в організації терактів в окупованому Росією Криму ФСБ звинуватила Євгена Панова жителя міста Енергодара Запорізької області. Він працював на Запорізькій атомній станції. Під час Євромайдану був у самообороні міста. 2014 року пішов в армію На Донбасі він служив у розвідці 37-го батальйону. В серпні 2015 року звільнився, працював водієм автобуса на АЕС. Став членом місцевого виконкому.

Зараз ви читаєте новину «Одного з кримських "диверсантів" ФСБ затримало ще три тижні тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути