пʼятниця, 12 серпня 2016 06:47

З'явилася інформація про другого "українського диверсанта" в Криму

З'явилася інформація про другого "українського диверсанта" в Криму
facebook

Ще одним затриманим ФСБ так званим "диверсантом з ГУР" виявився уродженець Львівської області, житель Євпаторії, який працював в будівельній сфері.

Про це повідомляє Кримська правозахисна група в Facebook.

"41-річний Андрій Романович Захтій родом з міста Борислав Львівської області, де на нього в 2006 році було зареєстровано приватне підприємство "Євро-пластстрой"", - йдеться в повідомленні.

На його Facebook-сторінці вказано, що зараз він живе в Євпаторії. Судячи з усього, останнім часом він не знаходив роботу в Криму - його резюме розміщено на сайтах з пошуку будівельних робіт в Москві і Підмосков'ї.

Судячи з опублікованих фотографій, а також зазначених під ними геотегів, Захтій останнім часом дійсно був на заробітках в Росії і проживав в Одинцово.

У соціальній мережі Вконтакте на своїй сторінці Захтій вказав, що займається "допомогою в оформленні російського громадянства для жителів ближнього зарубіжжя і країн колишнього СРСР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін відмовляється від "нормандського формату"

Також повідомляється, що у Захтія є дружина і маленька дитина.

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що українська розвідка підготовлювала терористичні акти в окупованому Криму. Президент України Петро Порошенко назвав безглуздими і цинічними звинувачення Росії на адресу України. За твердженням ФСБ РФ, "одним із організаторів відвернених терактів є Панов Євгеній Олександрович, співробітник ГУР МО України. Потім назвали ім'я ще одного затриманого - Андрія Захтія.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася інформація про другого "українського диверсанта" в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути