вівторок, 24 січня 2017 12:48

Крим можливо звільнити тільки зброєю - Акаєв

Крим можливо звільнити тільки зброєю - Акаєв

Окупований Крим українські військові почнуть повертати силою тоді, коли Росія зазнає серйозної поразки в Сирії. Таку думку висловив в телеефірі "112 Україна" командир добровольчого батальйону "Крим" Іса Акаєв.

Він вважає, що окупанти самі не підуть з Криму, тому їх доведеться вибивати звідти силою.

"У будь-якому випадку буде озброєний. Тому що ті, хто захопив Крим, просто так звідти не підуть. За часом складно сказати, у мене недостатньо інформації. Наскільки я нею володію, я думаю, це станеться тоді, коли Росія зазнає серйозної поразки в районі Сирії, після цього тільки буде", – заявив Акаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму звільняють місцевих, щоб дати роботу бойовикам

"2014 року існували люди, готові взяти зброю до рук, і протистояти агресії і окупації. Це був я, мої близькі друзі. Нас було досить багато, близько 100 осіб на той момент, охочих це зробити. Але ми не знайшли підтримки в той момент ні з боку Меджлісу, ні з боку силових структур. Всі вважали, що все під контролем, що там СБУ, Збройні сили, МВС все контролюють, що все буде нормально. Відчуття того, що все буде ненормально, виявилися серйозні, тому що ми бачили, що відбувається", – додав він.

Керченська протока в Криму увійшла до переліку об'єктів, на яких забезпечуватиме охорону російська нацгвардія. Відповідне розпорядження прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва опублікували на офіційному інтернет-порталі правової інформації Росії.
Зараз ви читаєте новину «Крим можливо звільнити тільки зброєю - Акаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути