Ексклюзиви
понеділок, 14 травня 2018 13:05

Кремль саджатиме до в'язниці за відмову працювати в Криму

Кремль саджатиме до в'язниці за відмову працювати в Криму
У Росії саджатимуть до в'язниці за відмову працювати в Криму. Фото 112.ua

Російські депутати хочуть ввести кримінальну відповідальність за дотримання західних санкцій, зокрема в частині заборони на роботу в анексованому Криму.

"Документ пропонує карати за виконання санкцій позбавленням волі на строк до чотирьох років, або примусовими роботами на цей же строк або штрафом до 600 тисяч рублів. За сприяння введенню санкцій пропонують позбавляти волі на строк до трьох років або накладати штраф до 500 тисяч рублів", - йдеться в повідомленні законопроекту до Державної думи РФ.

Раніше повідомляли, що ці заходи можуть торкнутися операторів мобільного зв'язку, банків і великих ритейлерів, які відмовилися від роботи на території захопленого Криму.

Нагадаємо, що у міжнародної логістичної компанії Deutsche Post DHL (DPDHL) підтвердили інформацію про те, що DHL продовжує працювати в анексованому Криму.

Німецький концерн Adidas, що спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю, позначає на своєму сайті Крим як територію Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький генерал назвав місце можливої війни в Європі.

На сьогодні існують 2 прийнятні варіанти повернення окупованого Криму до складу України. Це зміщення президента РФ Володимира Путіна або розпад Росії.

Зараз ви читаєте новину «Кремль саджатиме до в'язниці за відмову працювати в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути