Ексклюзиви
субота, 18 березня 2017 11:42

Голова Меджлісу сказав, що треба зробити для повернення Криму

Голова Меджлісу сказав, що треба зробити для повернення Криму
Народний депутат, голова Меджлісу Рефат Чубаров

Увесь алгоритм дій, які сьогодні здійснені проти Росії є достатнім, щоб утримати Кремль від подальшої агресії проти України. Проте, рівень антиросійських санкцій не є таким, щоб змусити Москву повернути окуповані та анексовані території Києву.

Про це сайту "24" сказав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Наскільки ми будемо успішними, аби переконати наших партнерів у необхідності здійснення ще більшого економічного, політичного, дипломатичного тиску на Росію, тим швидше повернеться Крим", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободу можна окупувати, але не відібрати" - президент Литви про Крим

Чубаров вважає, що Росія, завдяки своїй агресії потрапила в очевидну пастку. Якщо вона сама добровільно загнала себе в таку пастку, нам треба переконати світ, щоб змусити цього звіра якомога швидше здатися.

"Світ на це спроможний, але для цього Україна повинна мобілізуватися і пояснити міжнародній спільноті: якщо зараз не зупинити Путіна, то наступними жертвами Росії стануть вже інші країни Європи.

Три роки тому Російська Федерація незаконно анексувала Крим. Влаштувала 16 березня 2014 року псевдореферендум так званого волевиявлення кримчан про приєднання до Росії. Найбільше мітингів проти цього влаштовували кримські татари.

Зараз ви читаєте новину «Голова Меджлісу сказав, що треба зробити для повернення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути