вівторок, 17 жовтня 2017 12:59

ФСБ викрала у фермера колекцію українських прапорів

ФСБ викрала у фермера колекцію українських прапорів
Співробітники ФСБ викрали у Володимира Балух жовто-блакитного прапора, вивішеного ним ще у 2013 році. Фото: соцмережі

Фермер з Роздольненського району в Західному Криму поскаржився, що співробітники ФСБ викрали у нього колекцію українських прапорів.

ФСБ затримала Володимира Балуха 8 грудня 2016 року. Під час обшуку співробітники ФСБ нібито знайшли у нього на горищі будинку запас патронів і тротилових шашок. За це окупантської суд засудив його до 3 років і 7 місяців колонії і великого штрафу.

Поки йдуть пересуди, Балух звернувся із заявою про крадіжку спершу в місцеву міліцію, потім до Верховного Суду Криму. Під час обшуку в нього зникли державні прапори, паспорт, водійське посвідчення. Але суд відмовився розбиратися у темній справі — нібито фермер не надав проти чекістів ніяких доказів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вивісив під носом у бойовиків прапор УПА

"За словами правоохоронців, всі документи направлялися поштою, - повідомила Крим. Реалії, - ніяких підтверджуючих документів про це в справі не надано."

Фермер постраждав через свою відверту патріотичну позицію. З початком Майдану він вивісив на даху прапор України, а на стіні будинку — табличку "Вулиця Небесної сотні".

Днями в окупованому Криму скасували вирок українському політв'язню Володимиру Балуху. Справу українського активіста відправили на повторне розслідування.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ викрала у фермера колекцію українських прапорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути