вівторок, 08 жовтня 2019 13:34

Денісова зайнялась пошуками зниклих політв'язнів Криму

Денісова зайнялась пошуками зниклих політв'язнів Криму
Facebook місцеперебування громадян України Володимира Дудки та Олексія Бессарабова – невідоме

Уповноважена з прав людини Людмила Денісова звернулася до своєї російської колеги Тетяни Москалькової. Просить допомогти встановити місцеперебування Володимира Дудки та Олексія Бессарабова, яких у вересні етапували з Криму до Москви.

"На сьогодні місцеперебування громадян України Володимира Дудки та Олексія Бессарабова невідоме. У зв'язку з цим невідкладно звернулася до Уповноваженого з прав людини РФ Тетяни Москалькової вжити заходів щодо встановлення місцеперебування їхнього для подальшого інформування рідних та адвокатів", - пише у Facebook Людмила Денісова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий обмін полоненими потребує тиші — Денісова

Засуджених у "справі українських диверсантів" 42-річного Олексія Бессарабова і Володимира Дудку, 55 років, вивезли з окупованого Сімферополя до Москви. Там мають розглянути їхню апеляційну скаргу на вирок.

9 листопада 2016-го у Севастополі окупанти затримали військових експертів аналітичного центру "Номос" Володимира Дудку й Олексія Бессарабова. Назвали їх диверсійно-терористичною групою української розвідки.

Зараз ви читаєте новину «Денісова зайнялась пошуками зниклих політв'язнів Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути