четвер, 03 січня 2019 11:32

Чому Росія ніяк не добудує Керченській міст

Чому Росія ніяк не добудує Керченській міст
Уряд РФ виділить додаткові 44 млн долларів щоб купити ґрунт для залізничного насипу - фото Міністерство з питань окупованих територій

Росія знову відклала введення залізничного сполучення через Керченську протоку через помилки підрядників.

Ґрунти, які має російська компанія ЗАТ "Ленпромтранспроект" не можна використовувати для насипу під полотно, повідомляє Міністерство з питань окупованих територій та внутрішньопереміщених осіб.

Помилку виявили під час будівництва. Річ у тому, що властивості наявного ґрунту та того, який був на початку проектування, значно відрізняються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка прокоментували заяву про новий прохід українських кораблів через Керченську протоку

Через брак будівельних матеріалів окупаційна влада вимушена шукати партнерів, які постачатимуть їх на анексований півострів. Минулого року фейкова влада Криму вже зустрічалася з так званою владою Абхазії, щоб домовитися про постачання всього необхідного для траси "Таврида".

Також у селі Октябрське, розташованому недалеко від археологічних розкопок Бієлі, стався зсув породи. Таким чином кріплення тунелю були пошкоджені.

Через це уряд Російської Федерації вимушений виділити додаткові 3 млрд руб (44 млн дол.). Ці гроші потрібні для завершення будівництва залізничного сполучення через Керченський міст. Про це свідчить розпорядження 27.12.2018 № 2957-р.

В анексованому Криму може не вистачити води наступного року.

Про це заявив голова так званого Державного комітету по водному господарству і меліорації Криму Ігор Вайль. За його словами, найбільше постраждають східна та центральна частини півострова

Зараз ви читаєте новину «Чому Росія ніяк не добудує Керченській міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути