четвер, 20 грудня 2018 07:58

Безводний Крим на межі катастрофи: окупанти визнали проблему

Безводний Крим на межі катастрофи: окупанти визнали проблему
Засуха в Криму Фото: eadaily.com

В анексованому Криму може не вистачити води у наступному році.

Про це заявив так званий голова "Державного комітету по водному господарству і меліорації" Криму Ігор Вайль. За його словами, найбільше постраждають східна та центральна частини півострова, передає ATR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В анексованому Криму перекинулась військова вантажівка з окупантами

"Якщо ми говоримо про східний регіон і центр, у тому числі Сімферополь, то ситуація для маловодного року трохи вища від середнього. Дана ситуація не була для нас несподіванкою, керівництву ми про це доповідали", — каже Вайль.

Окупанти зізналися, що останні півроку Феодосія, Судак, Ленський район і Керч "живляться" тільки підземними водами, так як водосховище спорожніло.

В анексованому Криму на кладовищах немає місць для поховання. Цього разу скандал трапився у окупованих Ялті та Алушті. Окупаційна прокуратура повідомляє про збільшення фактів незаконного поховання у 2016-2018-х. Повідомляють, що питання поки що у розробці. А поки місцеві хоронять своїх померлих, де можуть.

Зараз ви читаєте новину «Безводний Крим на межі катастрофи: окупанти визнали проблему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути