Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 12:25

Був без зброї: журналіст розповів про деталі викрадення українського військового окупантами

Був без зброї: журналіст розповів про деталі викрадення українського військового окупантами
Військового викрали окупанти. Фото: Міністерство інфраструктури

Старшого солдата 13-го батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади Євгена Добринського викрали на спостережному пункті "Берлога" поблизу залізничного моста на адмінкордоні з окупованим Кримом.

"Він перебуває на окупованій Росією території в Криму. Імовірність добровільного переходу Добринської на сторону противника відсутня". - повідомив у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Спостережний пункт розташований на передовій. У момент викрадення Добринський був без зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали інформатора ФСБ та викрили його куратора

О 10.00 представник російських спецслужб дзвонив у батальйон, уточнював особисті дані солдата. Окупанти будуть оформляти Добринського як нібито порушника кордону РФ.

"Очевидно, що має місце грубе порушення в організації служби. І було б помилкою, якби вся відповідальність була покладена тільки на командира роти, зі складу якої викрадений солдат. І було б помилкою вважати, що тільки покараннями такі ганебні провали можна виправити", - вказав Бутусов.

В районі півострова Чонгар біля анексованого Криму викрали українського військового, який ніс службу на спостережному посту. Зникнення військового виявили ще о 5 ранку 30 травня, повідомляє Військова служба правопорядку у Збройних силах України.

Зараз ви читаєте новину «Був без зброї: журналіст розповів про деталі викрадення українського військового окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути