середа, 20 травня 2020 16:14

Спіймали інформатора ФСБ та викрили його куратора

Спіймали інформатора ФСБ та викрили його куратора
На Донеччині чоловік шпигував за правоохоронцями. Фото: pixabay.com

На Донеччині повідомлено про підозру у державній зраді особі, яка передавала інформацію про українських правоохоронців ФСБ РФ.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області, у ході досудового розслідування встановлено, що у червні 2018 року колишній співробітник правоохоронних органів за власним бажанням погодився співпрацювати з ФСБ Російської Федерації.

До його обов'язків входили, зокрема, збір та подальша передача представникам ФСБ детальної інформації стосовно співробітників СБУ, які несуть службу у Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контррозвідка ідентифікувала снайперів - убивць українського військового

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлений чинний співробітник ФСБ РФ, який проводив вербування підозрюваного та ставив йому завдання.

Досудове розслідування триває.

На території одного з домоволодінь в Лисичанську Луганської області правоохоронці виявили схрон з вибухівкою найманців РФ.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали інформатора ФСБ та викрили його куратора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути