Ексклюзиви
пʼятниця, 10 листопада 2017 15:50

Біля Керченського мосту гинуть дельфіни

Біля Керченського мосту гинуть дельфіни
Учений не пояснив, чому в останні роки в Чорному і Азовському морях спостерігається масова загибель дельфінів. Фото: КерчьИНФО

Через будівництво Керченського мосту між окупованим Кримом та материковою Росією гинуть дельфіни.

Раніше повідомлялося, яку екологічну катастрофу завдає будівництво мосту акваторії, у статті "Керченський міст жорстоко розчарував кримчан — журналіст" сайту Gazeta.ua.

У свою чергу, пропагандисти відхрещуються від обвинувачень.

"Будівництво, яке веде Російська Федерація в окупованому Криму, не заважає тутешнім морським мешканцям. Із заявою з цього приводу виступили в Азовському НДІ рибного господарства", - йдеться у повідомленні сайту "Новини Криму".

Завідувач одного з відділів інституту Тимофій Барабашин, наголосив, що якби дельфінам було погано, вони пішли б з місця будівництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорний" пропагандист Грем Філіпс випробував Кримський міст

"Цього не сталося, значить, природне середовище для цих морських ссавців залишається сприятливим. У них достатньо корму і вони відчувають себе комфортно, підкреслив учений", - розповів він.

Але вчений не пояснив, чому в останні роки в Чорному і Азовському морях спостерігається масова загибель дельфінів.

Усі, кого залучать до будівництва Керченського мосту, потраплять під міжнародні санкції, заявив міністр юстиції Павло Петренко. "Жодна міжнародна компанія, яка поважає себе, навіть гвинтик або гаєчку туди не поставить, бо вона ризикує втратити бізнес на території ЄС, США, Японії. Ми бачимо, що сталося із Siemens".

Зараз ви читаєте новину «Біля Керченського мосту гинуть дельфіни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути