понеділок, 23 жовтня 2017 22:02

"Чорний" пропагандист Грем Філіпс випробував Кримський міст

"Чорний" пропагандист Грем Філіпс випробував Кримський міст

Окупований Крим відвідав "найчесніший у світі журналіст" Грем Філіпс — щоб випробувати на міць "будівництво століття".

На вихідні окуповану Керч відвідав кремлівський пропагандист Грем Філіпс. Або "Гриша", як його тут називають. Одразу після окупації, навесні 2014 року, він уже був на півострові — хвалив незаконний референдум. Потім знімав реконструкцію "Артеку" і будівництво сімферопольської мечеті.

Тепер його головним героєм став Керченський міст, якого він назвав "будівництвом століття".

"Це буде міст довше за найдовший міст у Європі, - урочисто заявив "Гриша", - і він обов'язково увійде до топ-двадцятки, кращих в світі."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дві платформи вже провалилися" - Керченський міст може впасти цієї зими

Грем Філіпс став першим і поки єдиним іноземним журналістом, який відвідав міст після установки обох фарватерних арок. Про це повідомив підконтрольний окупантам телеканал "Крим-24".

Нагадаємо, що переправа через Керченську протоку будується без геологічної експертизи та будь-якої миті може піти на дно. Але "Гриша" не злякався і проїхався на своїй машині так званим технологічним мостом.

Після вдалого випробування "Гриша" розхвалив будівельників і взагалі "кримський народ". Так що місцеві мешканці зворушилися і попросили ризикового іноземця частіше їх відвідувати. Забули, що той глазливий.

Героями кращих репортажів Філіпса були бойовики Гіві, Моторола, а ще доктор Ліза. Всі вони загинули — один за іншим. Моторолу підірвали в ліфті, два місяці по тому впав ТУ-154 з доктором, а незабаром загинув і Гіві.

"Чесний" референдум теж не визнали, і півострів тихо вмирає під санкціями.

Усі, хто буде залучений до будівництва Керченського мосту, потраплять під міжнародні санкції, - заявив міністр юстиції Павло Петренко. "Жодна міжнародна компанія, яка поважає себе, навіть гвинт або гаєчку туди не поставить, бо вона ризикує втратити бізнес на території ЄС, США, Японії. Ми бачимо, що сталося із Siemens."

Зараз ви читаєте новину «"Чорний" пропагандист Грем Філіпс випробував Кримський міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути